Er du nysgerrig på Vanguard Metoden?

En systemisk forandring fordrer at man ændrer adskillige systemiske forhold i organisationen på én gang. Dette er typisk en meget omfattende proces. Vanguard Metoden er designet til at facilitere sådanne forandringer på en systematisk og risikofri måde.

Vanguard Metoden er en patenteret forandringsmetode, og Vanguards konsulenter er de eneste, der er licenserede i at anvende den i praksis.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan Vanguard Metoden kan iværksættes i din serviceorganisation, har du mulighed for at få hjælp af Vanguards eksperter igennem de følgende læringsforløb.

Hvordan kommer du igang?

Vanguard Scoping - en indledende process for ledere af systemet

I modsætning til den traditionelle 'vi kommer ind og vurderer dig' konsulent tilgang, er den hurtigste metode for dig at se mulighederne for forbedring, at vi arbejder sammen med dig på en specifik del af din organisation. Vi skriver ikke en rapport og forsvinder. I stedet giver vores tilgang dig mulighed for at anvende et helt andet perspektiv på din organisation, der synliggør tidligere usete muligheder for forandring og forbedring, hvilket resulterer i en plan for transformation af din organisation.

Lær mere her
1 dags introduktion til Vanguard Metoden

En en-dags introduktion, der giver indblik i perspektivet og forandringsmetoden, der ligger bag Vanguard Metoden. Dagen giver et teoretisk overblik over Vanguard Metoden, men involverer desuden praktiske eksempler og cases, der illustrerer anvendeligheden af metoden.

Lær mere her
3 dages Action Learning introduktion til Vanguard Metoden

3 dags introduktionen starter med en en-dags introduktion, der giver indblik i perspektivet og forandringsmetoden, der ligger bag Vanguard Metoden. Dagen giver et teoretisk overblik over Vanguard Metoden, men involverer desuden praktiske eksempler og cases, der illustrerer anvendeligheden af metoden.

På dag 2 og 3 får deltagerne mulighed for at anvende teorien og metoden i praksis, ved at studere deres eget system fra kundernes eller borgernes perspektiv. Refleksion, opsamling og dialog forankrer læringen hos deltagerne, baseret på studiet af arbejdet.

Lær mere her
Vanguard Executive Program

Dette er et Action Learning program designet til senior ledere af serviceorganisationer. Over 2 gange 2 dage får deltagerne en teoretisk indføring i Vanguard Metoden, samt en meget praktisk indføring i, hvordan metoden anvendes i praksis.

Ud fra studie af eget system og en afdækning af, hvad der foregår og hvorfor, udforskes de strategiske konsekvenser af læringen.

Dette kursus er særdeles retningsgivende, og vil ændre prioriteterne for din organisations forandringsdagsorden fremover.

Lær mere her

Hver af disse læringsmuligheder vil ændre din opfattelse af, hvilke problemstillinger din organisation burde arbejde på at løse – og disse problemstillinger vil typisk se meget anderledes ud, end du troede i starten.

Du vil blive klædt på til efterfølgende at kunne gå ud i din organisation og anvende metoden i praksis. Effekten af dette vil være enorm.

Vanguard Metoden adresserer problemløsning igennem en proces baseret på informerede valg, som kulminerer i beslutninger om, hvordan kunderne ønsker at opleve servicen, hvordan roller skal udvikles for at levere og understøtte servicen og de nødvendige målinger for at sikre, at alt fungerer godt fra kundens punkt af synspunkt.

ER DU NYSGERRIG?SÅ TAG KONTAKT MED OS

Kontakt