Er du nysgerrig på Vanguard Metoden?

En succesfuld systemisk forandring forudsætter at man ændrer adskillige forhold i organisationen på én gang. Dette er typisk en omfattende manøvre. Vanguard Metoden er designet til at facilitere sådanne forandringer på en systematisk og risikofri måde – systematisk systemisk forandring.

Vanguard Metoden er en patenteret forandringsmetode og Vanguards konsulenter er de eneste, der er licenseret til at anvende metoden i praksis.

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan Vanguard Metoden kan implementeres i din organisation, kan få hjælp af Vanguards eksperter. Læs om vores forskellige muligheder for at lære mere her.

Hvordan kommer du igang?

Vanguard Scoping - en indledende process for ledere af systemet

I modsætning til den traditionelle 'vi kommer ind og vurderer dig' konsulent tilgang, samarbejder vi praktisk med dig/jer om at skabe førstehåndsindblik i potentialet i anvendelsen af Vanguard Metoden i en specifik del af organisationen. Vi skriver ikke en rapport og forsvinder. I stedet hjælper vi dig/jer med at tage et helt nyt perspektiv på organisationen, hvilket altid synliggør tidligere usete muligheder for forandring og forbedring. Dette munder ud i en plan for transformation af din organisation.

Lær mere her
1 dags introduktion til Vanguard Metoden

En en-dags introduktion, der giver indblik i perspektivet og forandringsmetoden, der ligger bag Vanguard Metoden. Dagen giver et teoretisk overblik over Vanguard Metoden, men involverer desuden praktiske eksempler og cases, der illustrerer anvendeligheden af metoden.

Lær mere her
3 dages Action Learning introduktion til Vanguard Metoden

3 dags introduktionen starter med en en-dags introduktion, der giver indblik i perspektivet og forandringsmetoden, der ligger bag Vanguard Metoden. Dagen giver et teoretisk overblik over Vanguard Metoden, men involverer desuden praktiske eksempler og cases, der illustrerer anvendeligheden af metoden.

På dag 2 og 3 får deltagerne mulighed for at anvende teorien og metoden i praksis, ved at studere deres eget system fra kundernes eller borgernes perspektiv. Refleksion, opsamling og dialog forankrer læringen hos deltagerne, baseret på studiet af arbejdet.

Lær mere her
Vanguard Executive Program

Dette er et Action Learning program designet til senior ledere af serviceorganisationer. Over 2 gange 2 dage får deltagerne en teoretisk indføring i Vanguard Metoden, samt en meget praktisk indføring i, hvordan metoden anvendes i praksis.

Ud fra studie af eget system og en afdækning af, hvad der foregår og hvorfor, udforskes de strategiske konsekvenser af læringen.

Dette kursus er særdeles retningsgivende, og vil ændre prioriteterne for din organisations forandringsdagsorden fremover.

Lær mere her
Vanguard Lederintroduktion

Vanguards Lederintroduktion er designet til at hjælpe organisationer, der allerede har gennemført en forandring med hjælp fra Vanguard Metoden.  På dette intensive 5 dages forløb introduceres nye ledere sikkert til Vanguard Metoden, konsekvenserne for organisationen og det nye system.

Lær mere her

Hver af disse læringsmuligheder vil ændre din opfattelse af, hvilke problemstillinger din organisation burde arbejde på at løse – og disse problemstillinger vil typisk se meget anderledes ud, end du troede i starten.

Du vil blive klædt på til efterfølgende at kunne gå ud i din organisation og anvende metoden i praksis. Dette vil medføre kvantespring i din organisations præstation på alle tænkelige parametre.

Med Vanguard Metoden afdækkes hvilke problemer som behøver løses, igennem en proces af ’informerede valg’. Dette kulminerer i strategiske beslutninger om hvordan virksomhedens kunder/brugere skal opleve servicen, hvilke organisatoriske roller og strukturer som bedst understøtter denne strategi, og hvilke målinger som er nødvendige i denne nye organisation, for løbende at sikre viden om hvordan servicen fungerer fra kundernes/brugernes perspektiv.

ER DU NYSGERRIG?SÅ TAG KONTAKT MED OS

Kontakt