Vil du slippe for detalje- og minutstyring og i stedet skabe medarbejderejerskab? Så inviterer vi dig til vores gratis webinar om ældrepleje, der går ud over minutstyring. Lyt til eksperterne, der har været med til at udvikle den nationalt anerkendte Mörbylånga-model* og metoden, som Tillidsdelegationen har fremhævet som et godt eksempel på, hvordan man kan opbygge tillid naturligt**

Lær mere om, hvordan man går fra ord til handling for at skabe en bedre ældrepleje. Hvordan ser tilgangen ud bag succeshistorierne?

Hvornår:

Fredag den 12/5 kl. 14.00 – 15.00 med breakout session og Q & A 15.00-15.30

Webinaret vil blive holdt på både svensk og dansk.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig gratis her: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUoceCsrzkrH93j8Es_waXAYGftbcvHqWbK

Man deltager uden eget video og lyd, spørgsmål kan skrives direkte til os under webinaret.

Indhold

I Vanguard har vi mere end 30 års erfaring med at hjælpe ledere i Skandinavien og internationalt med at transformere ældreplejen.

På webinaret deler vi vores gennemtestede metode, når vi hjælper ledere med at anvende et nyt perspektiv. Vi gennemgår, hvordan man skaber fremtidens pleje, der er bedre for borgerne, mere stimulerende for de ansatte og mere økonomisk i forvaltningen af skatteydernes penge.

Vi har været involveret fra starten i Mörbylångas forandringsrejse, som er endt med at blive kaldt Mörbylånga-modellen, og vil konkret gennemgå, hvordan man:

  • går fra minutstyring til at skabe et bedre alternativ, der fungerer i praksis
  • giver borgerne ældrepleje hver dag, der fokuserer på deres individuelle behov og hvad der er vigtigt for dem netop dér
  • giver de ansatte kontrol over deres arbejde og tilpasser hjælpen til de ældres situation.

Du kan holde dig opdateret med Vanguardmetoden på vores hjemmeside.

Er du mere interesseret kan du også lytte til bogen ’Riv servicefabrikkerne ned – den (u)rimelige guide til ledelse og forandring’ på de fleste streamingtjenester, eller du kan bestille et eksemplar på www.rivservicefabrikkernened.dk.

Du er velkommen til at dele invitationen med andre, der måske er interesserede i at deltage.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage, men gerne vil se webinaret senere, kan du blot sende os en mail på office@vanguard-consult.dk, så sender vi en link til en optagelse efterfølgende.

Vi håber at se dig online!